Jag har haft en otroligt härlig jul! Ingen stress, inget bråk och inget som felat! Vi hade fullt hus i år, trots att Samuel jobbade kvällen innan julafton så löste jag problemen som uppstod. Jag löste dem i huvudet och på julaftonsmorgonen löste vi dem tillsammans, vi är ett perfekt team ❤️
Vi blev bjudna på julaftonsfika och jag hade verkligen gruvat mig för det, minns ni det?
Jag klarade av det, jag nöjde mig med kaffe!! Det kändes så otroligt skönt att kunna stå emot utan att ens må dåligt över det, im impressed! Efter att vi hade fikat körfe vi en sväng på samhället i kylan Innsbruck vi åkte hem. Väl hemma la vi Liam i sängen så att han skulle få sova lite och sedan började vi att lägga upp julmaten på fat och sånt. Familjemedlemmarna droppade in från 15 till 16:30 och sedan var det dags att käka. Vi fick trängas lite i början men det gick kanonbra, alla fick äta och som vanligt har vi mat för ca 50 st så än idag har jag MYCKET mat kvar!
Tomten kom vid 17:30 och barnen skötte sig snyggt, som vanligt. Liam var först lite blyg men det gick över. Båda barnen gav tomten varsitt paket och vi hoppas att han gillade julklapparna.
Paketöppningen är alltid lite rörig och vi öppnar i olika rum för att rymmas. Efterrätten och kaffet fikade vi i omgångar och folk lämnade i omgångar under kvällen.
Vi har som tradition att alltid spela ett sällskapsspel varje jul och i år hade min mamma köpt ett. Vem finns i slangen? Hette det och var verkligen superroligt!
Klockan gick verkligen fort och tillslöt var det dags för folk att åka hem och vi städade undan lite innan vi la oss.
Juldagsmorgon blev en sen morgon, Liam sov till kl 10 och sedan fikade vi julmat och myste framför tvn halva dagen. Sedan packade vi för att åka till Västansjö till min pappa och Anna-Carin och fira lilla julafton där. Vi hade det supermysigt där och Liam trivdes som fisken i vattnet. Redan när vi åkte ville vi vända om.
Väl hemma åt vi middag och inväntade Kasper som skulle komma hem och sova över en natt! Det är så mysigt att få ha honom lite extra!
Annandagsmorgonen började tidigt! Kasper vaknade före tuppen och vi slängde oss framför tvn innan alla hade vaknat. Sedan blev det frukost och lek!
Jag har hemskt ont i ryggen och jag beslutade mig för att slå på en film och lägga mig i soffan med barnen. Kände mig extra snäll så jag frågade familjen om dr ville ha glass och ALLA sprang till frysen och hämtade varsin glass. Även jag fick glass, den är gjord på mascarpone, grädde och lite mango. Den är i onyttigaste laget men ibland får man fira lite extra!
Kaspers pappa kom kring lunch och hämtade Kasper och det blev väldigt tomt. Som tur var kom Malin och Tova på besök strax därpå så ordningen blev återställd. Vi drack kaffe och surrade lite medan barnen sprang fram och tillbaka. Malin bjöd in mig och Liam på middag eftersom att min älskade just åkt på jobbet. Det känns otroligt konstigt att inte få vara med honom hela julledigheten