Nu är vi väl tillbaka i vardagen igen! Det har varit hoppigt ett tag och det märks på mig och mitt humör kan jag lova. Ena dagen sovmorgon, nästa dag upp före fan.. Visst är det underbart att få vara hemma med Samuel och barnen men det är fruktansvärt att avbryta ledigheten mitt i allt och jobba en dag för att sedan vara ledig igen. Hur som helst är vi nu tillbaka i vardagen med jobb och alla måsten, eller?
Nä, vet ni, jag har ett nyårslöfte att inte ha så många måsten. Jag är så less på alla måsten och hur folk ser på en i olika sammanhang. Ta hand om er själva och låt mig ta hand om mig och mina i år..!
På fredag så är jag “ledig” och ska ner på lassa för ryggen, tiden och den värsta ryggvärken kom helt rätt tid. Det är så mycket lättare att tala om för dem hur och var jag har ont när det är som värst. Det enda jag gruvar mig för är hur jag ska klara av att sitta i bil i 26 mil enkel väg och sedan köra hem igen efter att de har grejat med ryggen. Medicinen kan jag inte ta eftersom att jag känner att reaktionsförmågan försämras något. Det är ju ändå 26 mil i mörker på en landsväg.. Men jag är rätt övertygad om att det kommer att gå rätt bra ändå. Jag får väl experimentera med sätet i bilen så att jag inte sitter likadant hela tiden.

Igår var vi hemma och jag fixade och trixade med garderoberna i sovrummet. Passade då på att sortera ut lite mer kläder ur garderoben. Inte kan jag säga att det är roligt då det blev en sopsäck som kastas och 4 stora påsar som ska säljas. Det är inte så mycket kläder kvar för mig ska ni veta. Just nu känns det meningslöst att köpa mer kläder då jag rasar i vikt. Det känns så härligt att jag snart nått mitt mål och jag är inte ens i februari. I morse stod vågen på 75,1 kilo och jag är meganöjd! Trots att jag inte ens tänkt mig för och att jag har överätit några gånger så går det bra för mig, heja mig!
När garderoberna var färdiga så satte jag upp några tavlor som jag och Samuel fick i julklapp för några år sen. Satte även upp tavlor på barnens senaste dagisfoton och det blev perfekt! Sovrummet börjar ta form och det dröjer inte alltför länge innan jag kommer att fixa nya tapeter som ska upp. Jag brukar vilja borra sönder väggarna och prova mig fram innan jag köper tapeter, det är mitt inredningstips till er :p

Nä, nu ska jag ta och fylla en vattenflaska och sedan skotta lite snö innan mina kollegor kommer på fika.