Jamen då har jag kommit tillbaka efter en liten paus här på bloggen. Jag har varit i en liten svacka och har väl egentligen inte haft något att skriva alls. Jag har verkligen behövt en paus från detta… Men nu behöver jag er och bloggen igen!
I fredags var jag i Umeå på ortopedkliniken och träffade en sjukgymnast som kollade min rygg och nu sitter jag och väntar på att de ska höra av sig så att jag får veta vad som kommer att hända. Det kan ev vara aktuellt med en operation trots att jag egentligen inte är intresserad av det. Jag gillar inte att behöva vara sjukskriven i flera månader men om det verkligen skulle behövas är det nog rätt klokt. Ibland måste man tänka på sig själv istället för på jobbet. Jag är ganska rädd när det gäller operation på ryggen men samtidigt skulle jag vilja slippa mina jävla besvär. Det är mycket som kan gå fel och det är väl det som oroar mig mest..
Jag har även bestämt mig för att jag ska sluta röka, eller i alla fall försöka.. Igår köpte jag andra cigaretter som inte alls smakar lika bra som mina vanliga, det hjälper faktiskt.. Kan min mamma så borde jag också klara av det, vi får helt enkelt hoppas på de!

Jag har städat bort julen här på jobbet och nu är det bara hemma kvar. Det blir väldigt tomt när man har tagit bort alla fina tomtar och allt småpyssel som hänger här och där. Jag ska försöka komma på något att ha här på jobbet så att det känns mer hemtrevligt.

I morgon åker jag och Samuel till Umeå och ska bland annat göra Samuels allergitest och köpa lite småsaker till köket. Det håller på att vara nära med våran köksrenovering nu! Köket kommer att levereras idag och då är det bara att kolla förpackningarna så att inget är trasigt.

Det är mycket som händer just nu, verkligen mycket! Igår gjorde jag en mall på inbjudningkorten inför bröllopet och jag är nog rätt nöjd. Dock så behöver jag köpa papper för att få till det som jag ska ha det.

Min viktresa då, ja vad ska ja säga? Den står stilla och jag är nöjd just i dagsläget. Jag har väl inte riktigt ätit så bra och det ha blivit mycket bär och grädde för sockersuget har verkligen varit extremt sista tiden. Jag väljer då att äta sånt som min kropp mår bättre av och ni ska bara veta hur nöjd jag är över mig själv. Jag trodde aldrig att jag skulle komma dit jag är idag! Däremot har jag upptäckt att om jag inte bloggar så står jag still och om jag bloggar mycket så går jag ner. Jag peppar mig själv så otroligt mycket genom att skriva och nu är det bara att lägga i en ny växel för att komma vidare.

/-t0kliten