Jamen då hade man klarat av halva den här dagen utan bekymmer. Det är ju lättare än vad jag trodde faktiskt.
Till frukost/fika här på jobbet blev det te med kokosolja i, mycket mycket gott. Idag använde jag mig av Kung Markattas kokosolja eftersom att min Cocosa tyvärr har tagit slut.
Innan lunch kände jag mig lite hängig och trött så jag tog mig en ketoboll och då startade kroppen om igen. Jag fick mer energi och slutade att frysa!

Till lunch fick det bli stekt älgkött, steksky och bearnaisesås. MUMS!
Det blev alldeles perfekt och jag känner att detta kommer att gå bättre än förväntat. Jag känner mig otroligt positiv idag, verkligen..!
Samuel har jobbat hårt och nu har han åkt iväg på andra jobbet. Jag hoppas att han klarar att jobba dubbelt ett tag, jag ska försöka ge honom all kärlek i världen under den här tiden då det är mycket. Samuel är verkligen min klippa, min sol, mitt allt. Utan honom vette rackarn vart jag hade varit idag!
Han accepterar mina beslut och mina val här i livet. Självklart diskuterar vi dem men han kan liksom förstå MIG och när man har pratat om allt så är det min uppgift att ta beslutet själv. Det är helt fantastiskt! Han stöttar mig alltid och då menar jag verkligen alltid, vilken man gör det?
Samuel får mig att bli en bättre människa tack vare att han är den han är, världens mest ödmjuka människa du kan finna.

Ojoj vad jag glider iväg in i kärleksträsket ;) Fokus på mat nu!
Ikväll blir det samma mat som jag åt till lunch för mig och Liam ska få makaroner och korv som finns i en matlåda. Varför jag väljer att ge honom makaroner? Ja, för att han tycker om dem och det finns kvar..
Jag hade ju tänkt byta ut vanlig pasta mot bönpasta eftersom att hela familjen mådde bra av den och tyckte om den dessutom. Men än så länge så finns vanlig pasta hemma och självklart får de äta den :)
Jag ska lyxa till det ikväll hade jag tänkt, jag ska försöka använda spisen som jag fått låna av min underbara mormor och morfar. Det är en sån där liten grej som har två kokplattor och ugn. Jag hade tänkt göra snacks av bacon! Detta för att inte halka fel om suger slår in ikväll eller i morgonbitti.

Nu ska jag städa färdigt och lämna ut de sista paketen innan det är helg. Då ska jag hämta minikotten och sedan ska vi HEM!

f723f210be28d92b4a4a362bfeff8ce2

 

 

 

 

 

/-t0kliten