I morse åkte vi hemifrån vid 7 tiden mot Kriberg. Minikotten skulle lämnas hos sin farmor. Vi var kvar i Kriberg medan mini åt frukost och hade börjat “känna sig som hemma”. Jag styrde kärran mot Umeå medan Samuel sov eftersom att han hade jobbat natt.
Väl framme guidade jag honom på olika ställen så att han skulle hitta ;)
När vi hade kört lite styrde jag mot kliniken och parkerade kärran. När vi ringde på klockan blev vi väl omhändertagna och inom 1 timme var jag nersövd. Ungefär halv 3 var jag uppväckt och de ringde hit Samuel som hade checkat in på hotellet.
Jag är verkligen glad, på riktigt! Helt otroligt vilken fantastisk känsla! Jag är JAG igen!

Vill passa på att tacka alla er som peppar mig och önskat mig lycka till idag. Ni har verkligen visat att ni bryr er om mig på riktigt!

Jag är så jävla glad men Samuel tycker nog att jag är liiiiiite jobbig med min sjuka humor just nu!

(null)

/-t0kliten