Helt plötsligt tappar jag bara all motivation att blogga. Det är som om jag hade blivit tom i veckan. Jag glömde till och med bort bloggen fram till nu.
Vad har hänt under veckan då? Jomen rätt så mycket vill jag väl påstå. Vi har varit och tittat på bebis igen, denna gång i Umeå. Där fick vi veta vad lillfisken är för något och gissa, det blir en pojke igen, woohooo!! Hejja oss, snart har vi vårat fotbollslag! :)
Det var supermysigt att få “träffa” bebis igen och nu fick vi med oss filmsnuttar och ännu mer bilder på honom som barnen ska få. Liam blev förtvivlad över att det är en pojke, haha. Lillkillen skrek NEEEEEEEEEEJ, FLICKA SKA DE VARA! Till och med Kasper bad om att få en lillasyster så nu får vi väl plugga på hur man gör tjejer för de verkar vi verkligen inte veta, haha!
När vi liks var i Umeå passade vi på att gå runt i affärer och hamnade på babyproffsen, egentligen bara för att kika vad dem hade. Min drömvagn stod där och Samuel bad om att få en demonstration av vagnen. När vi hade klämt, känt och säljaren demonstrerat den för oss sa Samuel att han var såld. WHAAAAAAAT?! En man, min man såld på en barnvagn? Han måste skämta med mig tänkte jag. Vi gick ut och åkte hemåt och i bilen så gick det upp för mig att den barnvagnen ska köpas. Helt vansinnigt fantastiskt!

bugaboo-donkey-black-1078x516Vet jag vad jag har gett mig in på? Nä, inte en aning alls. Men jag hoppas och tror att jag kommer att vara supernöjd och att den kommer att uppfylla mina förväntningar samt att barnen kommer att älska den.

Vad mer har hänt? Joo, vi har varit på kalas hos min älskade lillebror Jimmy som tydligen blivit hela 20 år. Tänk va tiden gått fort. Det betyder ju att även jag har blivit äldre vilket jag knappt märkt ;) Barnen klädde som vanligt upp sig i kostym å skjorta, det är liksom deras grej och jag låter dem ha kostym när de ber om det. Jag älskar att båda barnen älskar finkläder.

Vad mer har hänt? Jo just de, jag gick besök på jobbet av den som jag skrev om tidigare. Som betedde sig fruktansvärt mot mitt barn. Den människan kom hit och bad om ursäkt och jag såg och hörde att mitt blogginlägg verkligen gått in och att det hade tagit hårt. Ett slags uppvaknande för denna människa och jag är glad och tacksam över att denne kom hit och förklarade för mig hur de hela låg till. Ingenting var egentligen riktat mot Liam och denne märkte det inte själv. Jag tänker inte gå in djupare på detta men jag är STOLT över att den här människan tog sig mot att komma hit och be om ursäkt, det var stort.

Mer då? Jaaaaa, just de ja! Det är farsdag på söndag och jag hade ju planerat middag till Raimo men han och de övriga som bor i Stensund är ju på rymmen då så vi får planera om hela den dagen. Det ska nog inte vara så svårt att fylla den med stoj och skratt!

Nä, nu är det dags att sätta sig vid fikabordet här på jobbet. En liten uppdatering fick ni ju i alla fall.

/Fru Pallin Sjöberg