Jag vet inte vad jag ska ha för rubrik idag. Faktum är att jag inte har någon aning om vad jag tänker skriva ens, bara att jag måste få skriva av mig lite.
Jag har varit rätt dålig på sista tiden, dålig på att blogga alltså. Tiden som jag har haft efter jobbet har jag lagt på familjen till 100%. Det börjar närma sig bröllop och vi har inte alls hunnit med allt som borde vara klart.
Av någon anledning har jag börjat känna att det som inte blir färdigt blir inte färdigt, inge mer med de. Huvudsaken är ändå att vi säger JA i kyrkan och att vi får en fin dag tillsammans med våra nära och kära.

Klänningen hämtades i fredags i Skellefteå på Ateljé i Norr. Den blev KANON kan jag meddela, den är så jag!
Barnens flugor blev perfekt längd och jag kunde inte låta bli att köpa ett par örhängen ;)
Medan vi väntade på att hon skulle justera till klänningen så hittade vi skjortor till barnen och vi köpte även att par finskor till Kasper. Liam blev däremot utan då affären inte satsar på killskor till småfolk, som tur var åkte jag så jag surfade in på footway och hittade ett par småskor till Liam och fort var de beställda. Vem bryr sig om barnen har olika skor? Den eller de som bryr sig får ju göra de, det är inte mitt problem.

Jag har börjat med festprogrammet och känner att jag nästan är klar. Nu är det upp till min bästa vän Malin om det ska in mer grejer i häftet eller inte :) Jag har slitit som ett djur med bordsplaceringar och det där häftet men nu börjar det bli färdigt. Placeringskorten ska skrivas ut och klippas och sedan när häftet är färdig ska jag skicka det på tryck. Jag har verkligen inte psyke för att få till det.

Nu har jag sprungit fram och tillbaka, provat smycken, druckit te, borstat tänder och massa annat. Jag minns inte ens vad jag har skrivit och om jag ska vara ärlig så ids jag inte titta efter, det blir nog bra ändå. Ni får lite insikt i mitt virriga tillstånd ;)

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och läsa en bok innan det är dags att slå igen mina vackra blå ögon. I morgon är en ny dag och nya bokade möten!

  
/-t0kliten