Idag blev jag väldigt positivt överraskad. När jag hade varit på affären och handlat på lunchen så mötte jag en kvinna. Hon stannade av mig och berättade att hon läser min blogg och överöste mig med fina ord om hur duktig jag är och har varit.
DET är så fantastiskt! Att folk vågar komma fram och prata med mig och berätta att det läser min blogg. Det var inte förrän kvinnan kom fram till mig jag just insåg att det är MÅNGA som läser om min blogg. Jag vet inte var ni har hittat till min blogg men det är otroligt roligt att så många vill läsa om mig och mitt liv.
Jag vill tacka dig som kom fram idag, du gjorde min dag och peppar mig att fortsätta när jag hade tänkt ge upp.

Just nu sitter jag på jobbet och har gått igenom massor med papper och sorterat lite. Det verkar vara i sin ordning nu :) Ibland är det mer än man tro här, faktiskt! Jag sitter inte bara av tiden även fast det kan verka så. Mellan kunderna så klipper jag lite papper men jag anser inte att det är något fel med det. Det går ju inte ut över mitt jobb precis.

Idag är en bra dag och jag känner mig väldigt…få se nu….snäll? Nä, helt fel ord, jag känner mig fantastisk :)

sometime

/-t0kliten