Jo, de ska jag tala om för er. Jag har många små och stora projekt på gång och eftersom att jag, varje dag ser mitt liv från den positiva sidan så blir de inte så mycket skrivit. Min blogg tappade otroligt många läsare när jag slutade vara negativ och det känns otroligt bra. Jag vill nämligen bara omge mig av positiva människor här och nu. Varför ska jag gå omkring och må dåligt och prata illa om andra när jag kan vara med folk som ger mig positiv energi och som kan prata om sånt som är bra?

Jag och min man pratar nu om de vi vill ha, det vi ska ha, vi säger inte: vi har inte, vi kommer inte att kunna skaffa för då är det precis vad som händer!

Kalla mig galen eller vad ni vill, jag kallar mig friskare än någonsin! 

Förresten så har jag tagit ett steg närmare min utbildning, böckerna är på väg! Yeeeeah!!  

/Fru Pallin Sjöberg