Ja, det var varit glest mellan mina inlägg. Känner mig kanske inte riktigt i form för att blogga. På dagarna jobbar jag och mellan telefonsamtalen och kunderna försöker jag sitta ner och läsa eller bara vila. Jag är otroligt trött och idag har jag en hemsk huvudvärk som vägrar släppa.
På kvällarna har jag lagt mig just efter Liam så det har inte blivit mycket gjort i hemmet kan man säga. Nu närmar sig helgen och då ska jag försöka ta itu med all tvätt och kanske hinna putsa fönsterna som är kvar. Sedan ska väl jag och minikotten njuta av ledighet och den lilla tiden vi kommer att ha med Samuel innan han åker på jobbet.

Jag har försökt att planera middag men det går trögt, jag orkar liksom inte laga mat så jävla trött är jag. Det retar mig otroligt mycket att inte orka laga mat, det är ju ändå ett av mina stora intressen. Nåja, den kommer ju en dag då även jag är på topp igen :)

tumblr_mlnldjg4qT1rb1a60o1_500

/Fru Pallin Sjöberg