Efter jobbet åkte jag och hämtade minikotten på förskolan och sedan körde vi hem. Jag frågade mini om vi skulle äta men svaret blev NEJ, vi skulle mysa! Självklart hoppade vi upp i soffan och myste ett tag innan jag var tvungen att gå till köket och göra middag. Samuel hade tagit fram kycklingfiléerna så jag snodde ihop baconlindade kycklingfiléer och en sås på créme fraiche, chilisås, paprikakrydda och riven ost. Sedan kokade vi lite broccoli och efter 30 minuter var maten klar och vi satt oss vid bordet och åt. Det var helt otroligt gott, jag är vansinnigt nöjd över den rätten och ska definitivt laga den igen! Det blev till och med matlådor, 2 till mig och två till Samuel. Det kallar jag lyx!

  
Nu ligger minikotten och ska försöka sova och jag väntar på att få hoppa upp på löpbandet en stund innan jag stupar. Jag är så otroligt trött, det är nog tur att jag är ensam i veckan.

/Fru Pallin Sjöberg