Jag har noll energi till något. Jag är less, rädd, trött, sjuk, tankspridd men ändå lite förhoppningsfull.

I morgon håller jag tummarna för att jag vaknar och är pigg och glad för då ska jag kicka igång mitt gamla glada och pigga jag! Just nu är jag körd i sockerträsket och därifrån ska jag innan jag skadat hela familjen. Jag är beroende men samtidigt är jag beredd att ta striden mot sockret för mina nära och käras skull. Ni som finns omkring mig får faktiskt stötta mig istället för att tycka att jag är löjlig. Ni skulle inte tycka att en sprutnarkoman eller alkoholist är löjliga som vill slippa sin drog. Snälla hjälp mig att komma ur mitt beroende och att hålla mig ifrån det.  

 Såhär glad och lycklig vill jag vara jämt! Här ser ni mitt rätta jag, utan en tanke på socker! Jag behöver er alla just nu!

/Fru Pallin Sjöberg