Igårkväll fick jag en fruktansvärd klåda i ögonen. Jag trodde inte att det var möjligt! Efter att ha tvättat, baddat och kylt ögonen la jag mig för att försöka sova. Efter många om och men somnade jag tillslut. I natt vaknade jag av att det kliade så vansinnigt på hela kroppen och ännu värre i ögonen. Jag kunde som tur va somna om igen men vaknade några timmar senare och kunde inte somna om av klådan. Jag väckte Liam och steg upp. Baddade ögonen och tillslut väckte jag Samuel och bad om hjälp! Jag höll på att bli tokig och till och med Liam kom och hjälpte mig, lillgrabben kliade mig på benen för att vara snäll. Samuel kom upp och gav mig sin allergimedicin och sedan la han sig och sov. Jag och Liam fikade och mina ögon var alldeles röda när vi åkte iväg på förskolan och jobb. Hela dagen har jag haft klåda till och från men inte lika mycket som i natt och i morse. När jag kommer hem idag blir det att laga mat, renbädda sängen och sedan ta en dusch med mini.
Någon annan som haft en sådan fruktansvärd klåda då inte ens allergimedicin hjälper?

Idag är jag kom hem på lunchen var min man i köket och städade. Han hade hunnit baka mjukkakun som vi kallar dem här. Även fast jag inte borde så smakade jag av dem och jag måste säga att han hade lyckats! Magen sa inte ifrån men däremot har jag varit jättetrött under eftermiddagen. Jag känner faktiskt att jag kommit ett steg närmare ut ur sorgen och snart är jag redo för den gröna kuren. Jag startar långsamt och försöker hitta MITT sätt att äta, mitt sätt att sätta ihop måltiderna och mitt sätt att leva för dagen.

Jag satt och funderade lite på såser som inte innehåller mejerier eller kokosmjölk och kom fram till att man borde ju kunna göra någon smaskig sås av avokado? Är det någon som sitter på något magiskt recept på en sådan sås?
Ikväll ska jag och Liam kasta ihop laxfiléer med broccolimos och kanske en dillmajonnäs eller någon annan majonnäs sås, någon som har ett förslag?
Jag är verkligen dålig på såser som inte innehåller mejerier så det här blir min största utmaning.

Just de, igår var jag med i en tävling på missmaddis.com och guess what? Jag vann!! Wiiiihoooo! Kika gärna in på hennes blogg, den har jag flöjt i många många år och den kvinnan är otrolig!

1394e13

/Fru Pallin Sjöberg