Igår fick jag glada besked hela dagen. Sista gången skrek jag av lycka och Samuel trodde nog att jag hade blivit tokig då jag till och med började stamma och vifta med händerna. Jag blev så lycklig att jag tappade all kontroll. Mer om det kommer senare. Det är väldigt mycket som kommer att hända och jag längtar verkligen. Tänk att på en dag kan man få så många fantastiska besked som jag har fått.

Jag har verkligen tagit mig upp ur min svacka när det gäller humöret. Jag är så lycklig nu, livet känns helt underbart och jag vet att det är såhär det ska kännas! Samuel har verkligen funnits för mig under den här hemska tiden och jag är evigt tacksam. Det är såna här gånger som man uppskattar sina nära och kära lite extra. Samuel är verkligen den mest fantastiska människan jag någonsin träffat och jag är så lyckligt lottad, tänk att han är min man. Det hade jag aldrig kunnat tro!

2015-05-30-madde-samuel-140930

Nu när jag är ute ur min mörka period så måste jag göra något åt håret. Det klär mig inte alls längre. Nu håller jag tummarna på att min kära frisör har en akuttid åt mig för detta går inte längre!

Nåja, ikväll kommer min äldsta lillebror på besök så det blir att kocka ihop lax och något gott till de. Han får anpassa sig helt enkelt! Det ska bli så trevligt att få ha honom hos oss ett tag, det är ju inte varje dag vi ses nu för tiden.

Nä, nu är det dags att ta itu med lite papperssortering och sedan ska jag läsa lite innan det blir lunch. Jag har fått hjälp av Helmer att fixa en del till loggan som jag ska ha till mitt företag. Namnet har jag nästan klart men om någon har ett bättre förslag så byter jag, det är ju ett bra tag innan jag kommer att starta upp.

/Fru Pallin Sjöberg