Igår kom min efterlängtade lillebror och åt middag med oss innan det var dags att åka vidare och laga bilen. Vi åkte och hälsade på en stund och när vi kom hem såg Liam ut som en riktig liten karl, han var svart om sina små händer och även i ansiktet. Det blev fika och sedan läggdags för honom och strax därpå gick jag och Samuel och la oss också. Vi har båda varit trött i veckan, ovanligt trött vill jag påstå.
Tur att det är sista arbetsdagen på veckan för oss. Eller ja, iaf för mig och Liam. Jag vet inte vad jag och Liam ska hitta på i helgen riktigt, jag var sugen på att åka iväg och göra något men jag vet inte riktigt vad. Jag hoppas att jag får behålla min lillebror hela helgen, det skulle verkligen vara jättemysigt om det var möjligt.

Idag ska jag käka lunch på hotellet med min goda vän Malin och just nu längtar jag otroligt mycket. Ibland behöver vi inte ens prata utan bara liksom sitta med varandra medan andra dagar måste vi verkligen få skrika ut allt som vi bär inom oss. Det är skönt att ha en Malin i sitt liv, hon är oersättlig. Jag kan liksom prata med henne om allt och då menar jag allt! Det inte Malin vet om mig är inte värt att veta ens.

Morgonen har rusat iväg och jag känner mig inte på topp. Idag faller jag för all frestelse som bara finns så snälla, hjälp mig! Låt mig inte frossa i allt för jag vill verkligen ha ALLT just nu!

hand

/Fru Pallin Sjöberg