Idag var det mannen i mitt livs dag. Barnen fick välja om han skulle stanna hemma eller åka och jaga, de valde stanna hemma och han stannade hemma. Vi har varit i skogen och hämtat mossa, granris och stenar på morgonen. Sedan har Kasper och Samuel skruvat i Stefans traktor. När klockan var 14 var det dags för pappafika för både Samuel och Stefan. Nog är det fantastisk att kunna fira båda barnens pappor vid samma tillfälle.

 
Grattis på farsdag älskling, du är den bästa pappan och styvpappan barnen någonsin kunnat få. Du ger oss så mycket kärlek varje dag och det är vi evigt tacksam för.

 
Här är en  bild på början av vår skapelse som ska stå på vår bro bredvid ytterdörren. Nu fattar småhus, varelser och sånt där lullull!
Nu är det mystid med min man innan vi attacksomnar.

/Fru Pallin Sjöberg