Jag är känd för att “släppa bomber” men den här gången har jag bestämt mig för att vara tyst ett tag. Det kommer att vara många som blir ledsna och det kan vi ta efter jul och ev efter nyår. Det kanske blir i början på de nya året, vem vet! Det jag vet är att det krävs att jag formulerar mig rätt och jag känner att jag behöver tid på mig.

Vår helg har varit lugn och fylld av mys och julpynt. Liam har vägrar lampor och tycker att vi ska tända ljus istället, han vill ha “myspys” hela tiden. Jag trivs och vi båda njuter till 110%. Ikväll plockade vi fram de sista julstjärnorna och alla småtomtar som vi sedan gav nya platser för i år. Ingenting kommer att vara sig likt i år på jul, heller inte julpyntet. Det gäller att hänga med i svängarna och göra det bästa av situationen.

För ett tag sedan var min äldsta kotte förbi och drack vatten, kramades och tittade på julpyntet. Jag längtar efter honom så fruktansvärt mycket och i morgon kommer han äntligen hem igen!

  

/Fru Pallin Sjöberg