Äntligen vänder vi blad. Året som har varit har bestått av kärlek, lycka, sorg och förtvivlan. Jag förlorade en av de mest värdefulla och älskade personerna jag någonsin haft i mitt liv. Jag har blivit testad till 100% av livet och nu blickar vi framåt. Jag har insett att det är bäst att lägga tid och energi på dem man älskar, som älskar tillbaka. År 2017 blir att ta vara på tiden med de som vill gå framåt tillsammans.

Jag kommer att ta tag i motionen då kroppen inte riktigt vill mitt bästa alla dagar. Jag har som mål att få frisk luft minst 30 minuter om dagen. Tänkt så mycket jag och barnen kommer att hinna busa utomhus. Tänk även så nyttigt att få frisk luft samt att fylla på D-vitaminlagret.

2017 blir också de året mobiltelefonen får mindre plats i mitt liv. Jag vill fokusera mer på barnen och mina gäster. Min hjärna är fullproppad av oviktigt vetande och skärmtiden är högre än jag trott.

Jag längtar verkligen tills jag slår upp ögonen i morgon, smärtfri och låter telefonen ligga i sovrummet medan jag dricker mitt morgonkaffe. Att bli smärtfri är nog den högsta önskan jag har, låt 2017 bli ett smärtfritt år!

Småkillarna fick se fyrverkerierna, eller som Liam sa: “Glittrande popcorn

Jag säger som Gerhard skulle ha sagt: “Gott Nytt År & Gott Slut!”


/Fru Pallin Sjöberg