Jag har under en längre tid känt att “något är fel”. Tack vare C som berättade att min kropp inte producerade som den skulle. Jag fick en känsla att de kunde va sköldkörteln! Jag ringde sjukan och bokade tid för provtagning! Provtagningen gjordes måndag och tisdag hade jag läkarbesök där hon sa att mitt TSH var lite högt. Det behövde inte vara något men för säkerhetsskull fick jag ta fler prover. Idag fick jag veta att antikropparna var högre än gränsvärdet. Förhoppningsvis får jag tala med läkaren i morgon och får klart om hur vi ska gå tillväga. 

Jag tänker i alla fall börja experimentera med min kost. Vissa saker ska uteslutas och vissa grejer ska tilläggas. Jag är inte ledsen, snarare tvärt om! Jag är inte tokig, jag har ju uppenbarligen inte inbillar mig! Jag är trött, frusen, har dåligt minne, humörsvängningse och går upp i vikt om jag inte ligger på ett stort kaloriunderskott. Tänk om jag slipper detta, då släpper stressen över att jag känner att något är fel.

Nu ska jag lägga mig och läsa på om autoimmuna sjukdomar och om kost. Jag har ju länge försökt att äta så rent som möjligt och har nu beslutat att försöka ta bort så mycket av sötningsmedlen som möjligt. Det är ett steg i rätt riktning!


Min man fixade kvällsfika när han kom hem från jobbet, de är kärlek!

/Fru Pallin Sjöberg