Många av er vet att jag inte är speciellt konflikträdd av mig. Mitt förra inlägg om att alla barn är lika mycket värda upprörde många. Jag står för mina åsikter, till 100% och är det något jag inte kan förstå är om man verkligen behandlar barn i familjen olika. Jag kan inte försvara det på en fläck! Vill du ta en diskussion med mig så gör det, jag lär inte backa undan och gömma mig i ett hörn. Jag lyssnar och talar gärna.

Igår kom Liam efterlängtade skor! När han fick se dem hoppade han av lycka och tog på sig dem. Han ville ha dem heeeeela kvällen. Nu har båda barnen fått nya vinterskor för i år och jag hoppas att de kan ha dem en stund nästa vinter också :)
Jag har upptäckt att de där små liven växer som ogräs, det är hela tiden nya kläder och skor som ska köpas.
Jag har lagt upp en liten plan och jag hoppas att det ska fungera. Vettigast av allt vore om vi kunde spara HELA barnbidragen på kidsen och ha dessa pengar på ett konto som man kan ta ifrån när man ska handla. Ibland när vi åker bort handlar kidsen kläder för flera tusen och det känns, speciellt om det är en tung månad.
Det ska bli intressant att se hur vi kommer att hantera det här med föräldraledigheten den här gången.
Jag har stora förhoppningar om att det kommer att gå bättre än förväntat och att vi sällan kommer att behöva oroa oss för ekonomin.
Många oroar sig för ekonomin i onödan och vissa lever i tron om att det går bra medan det egentligen bara barkar åt helvete. Det är inte gratis med barn.

I morgon åker vi med kidsen till Umeå och shoppar barnvagn.

Idag vill jag slänga in ett STORT tack till min underbara man som hjälper mig på morgonen att lyfta paketen. Nu såhär i juletider så är paketen större och tyngre vilket gör att jag inte riktigt ska bära dem. Tusen tusen tack min älskade, vad vore jag utan dig?

/Fru Pallin Sjöberg