Helgen har passerat och järntabletterna har legat orörda i sin kartong tills nu. Tack vare bloggen kommer jag ihåg dem! Hur som helst så var vi bjudna på middag hos min mormor i fredags. De bjöd på skinkstek, hasselbackspotatis och en broccoligratäng. Maten var vansinnigt god och jag var proppmätt då jag lämnade bordet. Vi passade på att leka med barnen medan de ordnade med efterrätten som var glass, granatäpplekärnor och en typ knäck. Gissa om maten stod mig upp i halsen innan jag slutade, jo jajemen! När vi kom hem satt jag mig ner och pluggade medan Samuel nattade barnen. Jag pluggade några timmar innan jag slutligen kände mig helt död och packade undan.

Lördagen kom och vi fikade frukost hela familjen. Sedan åkte jag och Kasper ner på Järnhandeln för stt byta underställ till honom. När vi var klara åkte vi hem och svirade om för en skotertur. Destinationen blev Nalo med Andreas. Vi käkade lunch på nalo och körde sedan hem igen. Det blev rätt kallt men kändes skönt att ha fått frisk luft. På kvällen hämtades golvet på jobbet och sedan åkte vi ner på Rankbäcken. Det var fantastiskt trevligt möte med min fd trogne vapendragare Robin. Det har gått många år sedan sist och mycket har förändrats, speciellt vi, vi båda har vuxit upp och blivit två kloka individer. Jag hoppas att vi kommer att ses snart igen och att det inte ska ta lika många år.

I morse steg Samuel upp med barnen och jag strax efter. Däremot en kort stund innan jag la mig i sängen och bara myste. Samuel kom och myste med mig och barnen också i omgångar tills det var dags fär frukost som Samuel ordnade. Kasper ville ha en hemmadag så då bestämde vi de. Jag och min man hjälptes åt att bakade Philadelphiabullar och bjöd sedan in Gusse på kaffe och bullar. Barnen har lekt här hemma hela dagen och Samuel har börjat tömma övervåningen.  

 
När klockan kvar strax efter 14 började vi göra oss i ordning för bio. Vi bestämde att gå allihopa och att om Liam inte skulle palla hela filmen skulle han och Samuel åka hem. Båda barnen smaskade i sig popcorn, varma chips och dryck. De skötte sig exemplariskt båda två och tyckte att det var jättekul med bio. Det här kommer vi att göra fler gånger! 

/Fru Pallin Sjöberg