Jamen dagarna går, fort går dem verkligen! Samuel jobbar eftermiddag så kvällarna är jag och småkottarna ensamma. Vi har fullt upp med vanliga hushållssysslor, lek och mys. Ikväll fick vi käka middag hos min mormor och morfar men som vanligt sov Viggo hela besöket och vaknade inte förrän jag väckte honom vid 19 tiden då jag tyckteatt  han skulle äta. Han är verkligen  lika snäll som sina storebröder som sover hela nätter och dagar.

Jag har påbörjat ett blogginlägg om kejsarsnitt, där kommer jag att skriva på ett ungefär hur det går till och sedan allt runt omkring, tex om vad jag tagit med mig till BB, bindor, första tiden hemma och sånt som jag saknade efter mitt första snitt. 

   
Nåja, nu är energin slut för denna dag. Det känns att blodvärdet är lågt då jag inte klarar av dagarna som förr. Nu ska jag krypa ner i sängen och invänta mannen i mitt liv son jag är löjligt kär i!

/Fru Pallin Sjöberg