Idag har det varit en bra dag. Jag och barnen promenerade till dagis för att lämna Liam i morse och när jag och Viggo kom hem väckte vi Samuel. Strax efter kom vår hantverkare och arbetet startade för dem. Jag passade på att storstäda sovrummet och sortera våra papper. Tiden rusade iväg och Samuel kom in och ville ha lunch. Jag lockade ihop älgfärsbiffar och blomkålsmos, så enkelt och så gott! Viggo fick i princip samma som oss fast utan salt då. Det är så mysigt att han också sitter med oss och äter.

img_0025

Männen jobbade på övervåningen och Samuel passade på att laga gräsklipparen också. Helt plötsligt var det tid för att hämta Liam på dagis och sedan dags för Samuel att åka iväg på jobbet.

Jag och Liam blev bjudna på middag hos min mormor. De hade kokat palt så vi tackade artigt ja! Eftersom att jag inte äter palt längre så fick jag fläsk och smör, hur gott är inte det?! Vi blev mätta och belåtna och fick kaffe innan vi återvände hem i regnet.

När jag hade lagt barnen gick jag upp på övervåningen och rev ner den gamla väven, tog ner listerna och spackalade fast remsan i skarvarna på gipsen. I morgon blir det att tömma rummen och köra bort skrot från övervåningen. Snart är vintern här och då ska vi bo där uppe! Det är tur att allihopa är så duktiga så snart är vi halvvägs!

När kroppen kändes tung avslutade jag där uppe och gick ner. Jag kokade mig en kopp te och satte mig i soffan och tittade på tv. Det är verkligen avkopplande att bara sitta där med tekoppen i handen.

De sista minuterna framför tvn gjorde jag MammaMage-övningarna samt de nya övningarna som jag fått av sjukgymnasten, stående rodd och stående armdrag bak med raka armar. Jag ska köra 20 reps 3 gånger per dag. Jag tror verkligen på detta och jag är så taggad på att bli bättre!

img_0040

Eftersom att jag renbäddade idag och blev svettig av allt jobb så tog jag mig en dusch innan läggdags. Jag smörjde även in mina fötter med en fotkräm vilket inte hör till vanligheten. Nu ligger jag i en renbäddad säng och planerar för morgondagen.

/Fru Pallin Sjöberg