I morse steg jag och barnen upp strax efter kl 7. Vi fixade frukost och sedan såg vi lite tv innan jag tog med mig barnen upp på övervåningen. Jag började att skrapa ner de lösa och sopa väggarna innan jag skulle tapetgrunda. Medan jag målade så lekte jag och Liam en lek och Viggo Dick ligga och prata i babysittern. Vem har sagt att man inte kan göra något när barnen är med?

När hälften var gjort avvek Liam och strax därefter kom min man upp. Han fick en liten sovmorgon eftersom att jag var uppe och jobbade.
Han var så snäll så han gick ner och fixade kaffe som han sedan kom upp med. Snacka om lyx!
När båda rummen var färdiggrundade, spacklade jag lite innan jag slutligen gick ner. I morgon kommer vår hantverkare och kollar om det ska göras mer innan måndag då jobbet drag igång igen!

Jag känner mig så sjukt duktig som jobbat på så här mycket trots min värk. Jag vet inte om jag mår bättre av att lägga mig ner och bara ligga, det är nog rätt jämnjävligt.

Nu ikväll fick jag för mig att göra om i köket. Jag packade ur skåp och sorterade lite. Helt plötsligt hade jag massor med glas som blev sålda och ett helt skåp som blev tomt. Tanken är att försöka rymma min magiska servis från Moments, där i skåpet tills vidare. Jag hann även dammsuga under soffan då Liam hade “tappat” bort en ficklampa som låg och lyste.

Nu hade jag tänkt lägga mig ner i vår jättesäng och se en film. I natt kommer min man hem och jag längtar otroligt mycket efter hans närhet.

Fru Pallin Sjöberg