Min fina fina Gerhard! Dagarna och nätterna är väldigt tunga just nu, tårarna kan liksom inte stoppas. Även fast jag vet att du skulle ha sagt något i stilen med: “Men man grin int över en gammdjävul som ja” och sedan skrattat. Jag älskade din typ av humor och just nu växlar jag mellan skratt och gråt. Värmen från dina kramar och skrattet du alltid hade nära till kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat. Jag kommer aldrig att glömma, aldrig någonsin ❤️

Ikväll tog vi fram en bit prys. Jag saltade ordentligt, precis som du sagt att jag ska göra. I morgon när jag vaknar får jag äta pryst kött till frukost. Tack för all din kunskap inom området mat och tack för att du alltid låtit mig vara med i köket. Det är tack vare dig jag älskar att lära mig nya saker i köket. Ikväll smaskar vi på rökt älghjärta. Nästa gång ska vi röka åt mormor och morfar med, jag vet att du hade önskat de ❤️

img_0649

Igår var jag med PM något lustigt. Barnens tv var påslagen. Jag stängde av den och idag så startade den igen. Jag stängde återigen av den och efter en stund startade den igen. Liam och Samuel stängde av och efter någon timma slog den på igen. Jag gick in i rummet, tittade på tvn och funderade och sedan slog jag av den.
När vi kom till mormor ikväll slog en lampa igång som mormor trodde hade gått sönder tidigare ikväll. Jag har svårt att tro att det är en slump alltihop.

Jag älskar och saknar dig!

/Din Lillsnurpa