Dåligt upptaxerat här sista tiden. Det beror på att jag verkligen inte orkar. När jag lägger mig för att blogga hinner jag skriva kanske 2 rader innan jag somnar. Jag har varit så sjukt trött men nu börjar det bli bättre. Jag har fått ökad dos medicin. Ny provtagning om 3 veckor ska bokas in! 

Ni som följer mig på insta har ju sett mitt finger, ingen vacker syn direkt. Hur såret uppkom är så jävla löjligt. Jag slog upp ett litet sår på långfingret när jag skulle ställa in en tallrik i köksskåpet. Trots att jag varit noga att tvätta och hålla bort från smuts blev såret värre. Tillslut besökte jag sjukan och de har nu provat två olika omläggningar men såret blir bara värre och värre. Jag har nu beslutat att lufta så mkt som möjligt och lägga om luftigt medan jag är själv med kidsen.

Första bilden är nu i fredags och de andra två bilderna är från i morse. Lite äckligt är det allt! Tänk att ett pyttelitet sår kan bli såhär hemskt! Jag går på penicillin och hoppas att de ska hjälpa sårläkningen, men det känns som att det kommer att ta tid innan fingret är helt återställt.


/Fru Pallin Sjöberg