Jag känner mig så fruktansvärt ensam och jag är trött på det. I flera veckor har jag suttit ensam med kidsen här hemma pga sjukdomar, renovering och för att alla är upptagna. Det känns bara jobbigt att “jaga” folk för att få hälsa på eller bjuda hit folk, jag har tröttnat på de. Jag har sakta men säkert börjat acceptera läget. 

Tack och lov är det bara ett skift efter detta kvar innan min man går på semester. Vi kommer att åka bort och vara borta största delen av semestern tack och lov!

Ikväll var det tänkt att jag skulle ta itu med tvätten men Viggo hade andra planer. Det är lika bra att jag går och knyter mig så att jag är pigg i morgon. Vi har en hel del att göra tillsammans innan Samuel åker iväg på sista skiftet. 

I morgon kommer även min efterlängtade son hem igen! Han har bott hos sin pappa i 3 veckor och nu ska han bo med oss i tre veckor. Det kommer att bli så roligt att få ha med honom på större delen av semestern, äntligen en lång semester tillsammans!
/Fru Pallin Sjöberg