Ja, då är vi här, i Umeå på Scandic Syd. Första dagen på de nya, en månad ska vi köra all in. Hela familjen har gått med på att äta nyttigt och motionera. Jag ska planera och laga maten vilket inte blir något problem. Jag har även lovat Samuel och barnen EN dag i veckan då de får äta vad de vill. Annars är det inte hållbart för dem. Jag kommer att vara hårdare första veckan och sedan får vi se. Det ska bli intressant och se resultaten på oss vuxna. Det blir att köpa ett måttband och mäta ikväll innan vi går till sängs eller om vi mätar i morgonbitti. Jag är så sjukt taggad nu efter en blöt motorvecka.

Lilla Viggobus fick sin första gurkbit i morse, gissa om han var nöjd!​


Just nu sitter jag och väntar på barnen som leker på hotellet och Samuel som är med Viggo på rummet. Det blir en tur till Ikea och även biltema är inplanerat idag.

/Fru Pallin Sjöberg