Jaaa, nu är det en ny vecka igen, ny vecka och nya utmaningar.
Jag och mitt hjärta har under förra veckan läst våran konversation på facebook sedan den 14:e Januari 2012 då vi började skriva på facebook. Jag har även backat bakåt ¨på sms idag, den 21:a Januari bytte vi nummer med varandra, fantastiskt va tiden har gått fort..
Tänk att tiden gått så fort! Om exakt en vecka har det gått ett år, exakt, sedan vi började prata med varandra. Det har alltså snart gått ett år sedan jag hälsade på honom i Kriberg och kände att den här hör jag ihop med. Än hur många gånger jag försökte att glömma honom, inte prata med honom så gick de liksom inte. Han upptog mer och mer tid i mitt liv. De bästa stödet jag någonsin har haft.. Han fanns alltid, även fast de inte va lämpligt. När jag var i Kriberg så hälsade vi på någongång men inte alls många gånger, de behövdes inte. De var som sagt inte lämpligt.. Varje gång jag hälsade på så hade jag med mig Kasper, förutom första gången då. Jag var inte redo att skaffa mig en ny pojkvän, inte alls. Men ändå så kände ja den där jävulska dragninskraften, den gick inte att stå emot. Jag kunde inte bara vända honom ryggen och gå. Han visade inget intresse i mig, men ändå så gjorde han de. Det GICK INTE att hålla sig ifrån varandra, inte alls. Även fast de inte var lämpligt att vi var i närheten av varandra så njöt vi till fullo av att vara kring varandra. Så många tårar som ja fällt för att jag blicit arg på mig själv, att jag föll för honom, fan, de va hemskt! De va inte meningen, ju mer vi sågs och talades vid desto mer ville jag ha honom. Han försökte “skrämma” bort mig men lyckades inte, jag lyckades inte skrämma honom heller. Vi skrev nästan all vaken tid och även fast vi inte skulle ha kontakt så hade vi det. Jag blev inte less och inte han heller, de va de där nånting. NÅNTING som vi inte vet vad det är än idag. Men de där NÅNTING gör att vi inte kan vara utan varandra, det gör ont varje gång han åker på jobbet. När han är hemma och jag är på jobbet är det också jobbigt, jag vill vara nära min älskade hela tiden! De där NÅNTING är fantastiskt och det är väl kanske därför vi redan väntar barn ihop!

Älskar dig Samuel Pallin, jag vill vara din för evigt!