Hos BM 24+2

Idag efter första jobbpasset så var det dax för ett besök hos BM. Jag åkte hem och hämtade upp Samuel och min morfar kom och skulle vara barnvakt åt Verner medan vi var hos BM. Vi åkte iväg och satt oss ner och väntade på våran tur. När det var tid för oss så hämtade hon in oss och hon tog blodtryck på mig. 120/80 hade jag denna gång, ser lite annorlunda ut mot för när jag väntade Kasper. Hon kollade urin och tog blodprov på mig, får väl veta värdet på fredag då hon skulle ringa. Hjärtljuden låg lite högre denna gång på bebis jämfört med Kasper. Vägde 4 kilo mindre denna vecka än när jag väntade Kasper, de kändes toppen toppen! bebis ligger precis på strecket och de får man väl säga är bra! Lite mindre än Kasper var, får hoppas att bebis håller sig efter sin kurva hela tiden :) Känns helt underbart att ha med sig Samuel varje gång, då slipper jag vara “själv” om graviditeten. Nästa gång kan han tyvärr inte vara med då han jobbar, men de är smällar man får ta. Vi ska ju till Lycksele på samtal nästa tisdag, då kommer jag att behöva honom och det är bra att han får höra vad som sägs också.

Samuel, jag älskar dig mer och mer för varje dag som går!