den 14 januari 2012

20:30
Madeleine Sjöberg
hej på dig hur äre me dig nu för tiden

 


20:45
Samuel Pallin
Hej du jo jag lever händer inte så mycke här. Själv då?
|
|
|

22:47
Samuel Pallin
Jo ja ska prova de ha de så bra får vi höras framöver

 

22:54
Madeleine Sjöberg
De gör vi :)

 Det var såhär det började på facebook för 1 år sedan. Det var flera timmars prat om allt mellan himmel och jord. Ett år senare sitter jag här med magen i vädret. Vem hade kunnat tro de? Jag kan säga att jag ångrar inte en sekund att jag skrev den där kvällen för ett år sedan. Sedan vill jag passa på att tacka Jan och Helene som presenterade oss för varandra och tack för att ni haft mer er Samuel till Risnäs så många gånger. Utan er hade vi inte träffats! <3

 20130114-093159.jpg

Jag älskar dig Samuel Pallin, du är de bästa som har hänt mig och jag vill behålla dig för evigt!