Ledigt

Igår så var vi lediga från våra arbeten för att åka till Lycksele på samtal på BB.
Jag hade ställt väckarklockan på 6 och det uppskattades inte alls av varken Samuel eller Kasper :p
Samuel stängde av den och vi sova en timme extra, sen va ja pigg som en mört och ville upp. Vi gjorde smoothie till frukost och nå mackor, supergott och lyxigt! Sedan så packade vi med oss grejerna vi skulle ha med och gjorde oss klar för att åka. När allt var gjort så åkte vi på macken och köpte nya torkarblad till bilen och sedan påbörjade vi våran resa mot Lycksele.
Kasper var vaken nästan hela vägen, han somnade typ 2 mil från Lycksele så de blev inte många minuters sömn för honom. Vi plockade upp Samuels bror och åkte på frasses och åt lunch. Sedan skjutsade vi tillbaka honom på hans jobb och drog sedan en ragg innan vi åkte på dollar och mekonomen. Den här gången köpte jag bara de allra nödvändigaste och 6 koppar som va så söta att ja inte kunde lämna dem i affären :p Hoppas att de går att dricka ur annars får jag sälja dem!
När vi var klara med alla affärer så åkte vi till Nallebjörnens lekland och lämnade Kasper hos Gabriel och min lillebror medan vi skulle på BB. Vi pratade en stund och sedan fick de gå in på leklandet, jag och Samuel åkte till lassa och parkerade. Väl inne på BB så fick vi sitta ner och vänta i dagrummet, gissa va vi fick se? En jätteny bebis, att ja blev ännu mer bebissjuk är ju inte så konstigt!
Samtalet med hon “va-hon-nu-hette” tog 20 minuter typ. Kändes inte riktigt värt att ha tagit ledigt från jobbet 8½ timme för dessa ynka 20 min med henne. Kom inte fram till något vettigt enligt mig och jag gick ut därifrån med ont i nacken och var bara sur. Väntar på telefonsamtal från henne nu idag, än så länge har hon inte ringt men det kommer väl ett samtal ikväll skulle jag tro. Samuel blev inter han heller klokare och vi bestämde oss för att gå ner i källaren och söka åt hans bror, dock hittade vi inte så vi åkte upp till Emma på röntgen och väntade på henne tills hon slutade. Sedan följde vi med henner ner till källaren och hon bytte om och sedan gick vi till bilen och körde upp til entreen för att återigen plocka upp Samuel bror. Vi skjutsade hem honom och han fick ta med sig en av våra datorer för att försöka laga dem, en efter en! Sen åkte vi och plockade upp Kasper på Nallebjörnen och vidare på affärn för att köpa köttfärs till middagen som Emma skulle bjuda på. Dock slutade de med att jag stod och lagade mat och jag tror såhär i efterhand att det var Emmas plan från början :p
När vi hade ätit så påbörjade vi resan hemåt och stannade av en sväng i Kriberg för att plocka upp nå glasögon. Samuel passade på att ta en kopp kaffe och jag satt på en stol och var jättetrött! Vi satte oss i bilen igen strax innan kl var 21 och kom hem lagomt vid 22-tiden, trött som tusan. Samuel bar in Kasper och ja fixade honom till sängen och sedan hjälptes jag coh Samuel åt med att fixa undan de vi hade köpt i Lycksele. SÄNGEN nästa tänkte jag när jag stod och borstade tänderna och direkt de var färdigborstade fick jag lägga mig och hade världens bästa Samuel som höll om mig, de mår jag verkligen bra av! Han är så otroligt mjuk å fin människa! Jag älskar honom mer än det går att beskriva!

 

20130116-135846.jpg
Verner & Kasper
Dessa kort satt på tavlan utanför BB

 

 Puss å hej, skynda dig hem till mig! <3