Hörrni, ja har ju helt och hållet glömt att meddela att jag och min blivande man är husägare nu!
Vissa kanske tycker att vi har börjat i fel ordning men det tycker inte jag. Vi är inte som alla andra och gör därför inte som alla andra heller. Nu kan vi äntligen börja fixa vårat hem så att det blir precis som vi vill ha det. Gissa om jag har planer :p
Tyvärr så orkar jag inte göra något, inte ett skit. Jag har planerat ett kök, men till och med de tar på krafterna. En resa till IKEA står på tur, det måste göras innan köket beställs.
Just nu, precis NU står Samuel hemma och bygger till hundarna. De ska få sig ett eget krypin med nytt och fint golv, en bänk för mat och vattenskålar och jag ska fixa mysbelysning åt dem. Det kommer att bli kanonfint hos dem! Det bästa är att när det är riktigt kallt så kommer de att kunna gå in i huset själva. På de viset slipper vi ringa folk under de kalla dagarna så att de kan släppa ut och släppa in hundarna. Nu kommer de att kunna välja själva om det är för kallt eller inte. Självklart ska våra hundar få de bäst!
När det är klart så ska vi fixa i ordning förrådet och där kommer det att bli stora förändringar. Inte en massa skrot ska samlas där, iaf till till en början. Vi vet ju alla hur det slutar med förråd, eller hur!?
Sedan är det nog garaget som står på tur, där ska det bytas port och fixas till med hyllor och sånt där livsnödvändigt. Pelletspallen ska få sig ett eget litet rum hade vi tänkt, bara för att kunna utnyttja garaget bättre. När allt detta är gjort är det förhoppningsvis dags för att riva ut köket och fixa en ny tvättstuga. Jag väntar på att mattläggaren ska komma hem till oss och lämna pris på golvläggning. När det är gjort får vi se vars vi ska ha våran tvättstuga, där den är idag eller på ett annat ställe!

Nu är det dags för mig att återgå till jobbet men fortsättning följer….

tux-161507_640