Hör och häpna, jag GICK ner på jobbet idag! Det känns sjukt skönt just nu, dock var jag stressad hela vägen ner trots att jag gick i tid och att jag vet hur lång tid det tar att gå hit. Det är något som jag måste träna på, att lämna stressen någon annanstans!
Jag fryser inte nu när jag sitter på jobbet, jag som ALLTID fryser. Det gör mig gott att gå ner på jobbet, jag vet det och jag borde göra det varje dag men jag hinner INTE. Nu när Samuel lämnar barnen idag så passade jag på. Har till och med lyssnat på ljudbok, oddsen på de? Jag är ingen som lyssnar på ljudböcker men nu har jag ett abonnemang på storytel så passar jag på. Jag tror att det kan bli min grej, att lyssna på ljudböcker är inte så tokigt ändå!

Nu ska jag försöka ta fram lite julrecept som är anpassade till mig. När jag nu har bestämt mig att skippa mat som inte gör mig eller min kropp gott så är det dags att hitta substitut till allt som man tycker är gott.
Det är ju ingen hemlighet att jag äter lite efter lchf, det är i alla fall enklast att förklara det så för folk och speciellt min blivande man. Jag får påminna honom i stort sett varje dag om vad jag inte ska äta och vad jag ska äta ;)
Jag hade tänkt börja med att viktblogga, men troligtvis blir det inte nu, möjligt efter jul.. Nått recept borde jag väl kunna lägga upp innan i alla fall ;)

/-t0kliten