Gårkvällen var inte alls trevlig! Jag kände mig max ensam och när klockan var 20 gick jag faktiskt och la mig i sängen. Hade dragit på mig min onepiece och tjocksockar för att klara natten :p Jag vaknade klockan 3 och trodde inte att jag skulle kunna somna om, efter ca 40 min sov jag igen och när klockan ringde vad jag pigg! Jag steg upp och gjorde mig i ordning, satte bilen i motorvärmaren och sedan väckte jag Liam och klädde på honom. Vi åkte till dagis tidigt och tur var väl de för han var sådär myssjuk så jag fick mysa lite på dagis innan jag åkte till jobbet.
Här på jobbet har jag pyntat ännu mer, äntligen är granen klädd och står ute i väntsalen och lyser. Julstjärnor hänger på plats och adventsstakarna också. Nu är det nedräkning till jul, åååååh så mysigt!

Saknar Samuel så otroligt mycket och tanken på att vi inte kommer att ses idag gör mig inte gott. Det är magiskt vad jag älskar honom!