Hej allihopa!

Nyåret firades med vår goda vän Therese, Samuel, barnen och jag då ;) Vi bjöd på räk- och kräftröra i ostkorgar toppad med lax och lite crispsallat till förrätt. Barnen fick en egen variant på förrätten, de fick ostkorgar med lite kött och korvar som de gillar.
Till varmrätt så serverades det stekt oxfilé, halloumigratäng toppad med västerbottensost, Samuels specialsås(enligt Kasper) och en sallad.
Vi fick även besök av Gusse, lagom till kaffe kom han, tror att han kände doften ;)
Vi bjöd även honom på middag och enligt honom smakade det fantastisk också!
Efterrätten blev en katastrof, iaf med tanke på att skiten varken stelnade eller smakade gott. Men vad gör väl de när man är proppmätt!

Min mormor, morfar och Gerhard kom till oss för att släppa upp ballonger med barnen innan de skulle lägga sig. Det är liksom en tradition att släppa upp de där ballongerna, även att bara 2 av 4 vill iväg, resten brinner upp :p
Båda barnen tyckte att det var supermysigt att se ballongerna fara iväg och Liam lärde sig säga just ballong när vi stod ute.
Han lär sig ett nytt ord per dag, minst, det är jätteroligt att höra allt han säger :)

Tolvslaget fick jag min nyårskyss av min blivande man och en nyårskram av min fina Therese. Vi stod ute och tittade på raketer och ballonger som täckte himlen bitvis. Det är så mysigt, att bara stå där och hålla om varandra, känna alla kärlek och inse att man har det bästa framför sig!

nyår

Gårdagen var vi och hälsade på barnens mormor och morfar i Stensund. Där bjöds det på massa fika i vanlig ordning och jag drack mitt kaffe utan att ens bli frestad, det kändes märkligt nu såhär i efterhand. Nåja, ingen är gladare än mig i alla fall. Vågen går neråt och det känns otroligt att den gör de trots att det har varit jul och nyår med massa godsaker.
Det var inte förrän igår jag reagerade över att jag hade gått ner mkt i vikt. Mina favvobyxor var helt plötsligt jättestor i midjan och såg inte kloka ut. Jag och mamma började prata om klädaffärer och hon gav min några tips som jag ska kolla upp. Hela garderoben behöver bytas ut vilket jag NU finner väldigt tråkigt och jobbigt då 99% är från Pias. Jag kommer att spara sånt som är megastort som man kan ha hemma, men även jag måste ju se ut som den jag är och inte en hög med kläder då jag är ute.
Jag firade in de nya året med en startvikt på 76 kilo.

Igår hade jag och Samuel en mindre trevlig diskussion innan vi skulle sova. Det handlar om ett beslut som måste tas rätt omg. Det är jättejätte tråkigt att tänka över detta men vi ska ta in en tredje åsikt som kan hjälpa oss att tänka. Malin, min absolut bästa vän genom tiderna, hon som alltid är ärlig mot mig och en som man bara kan sitta med och vara tyst. Hon är jag otroligt rädd om och utan henne vore jag inte alls den jag är idag. Som de säger i Greys Anatomy, Malin  “You´re my person, you will always be my person.”

Just ja, nu höll jag verkligen på att glömma! I morse vaknade jag 06:45!! Då brukar jag har hunnit ner på jobbet för de mesta, men inte idag. Fyfasiken så stressad jag blev! Tur att min familj verkligen vet hur det fungerar i såna situationer. Alla höll sig lugna och lyssnade på mig hela tiden jag sprang omkring och skrek :p Jag anlände på jobbet då klockan var 06:54 och jag HANN allt innan klockan var 7. Tummen upp för mig och en guldstjärna i himlen var till mina familjemedlemmar!
Nu väntar de tråkiga pappersgörat här på jobbet, nytt år och nya möjligheter här med ;)

God fortsättning allesammans!