Jag lärde mig en läxa för ett par år sedan. Ta hand om dig själv och det du rår på, låt andra sköta resten. Det är just därför jag håller mig passiv i vissa fall. Ibland går folk för långt, ja och även jag men sånt får man faktiskt se till att be om ursäkt för.
När jag inte kan påverka saker är det heller inget som jag ska lägga min energi på. Jag ser till att min familj har det bra och får den kärlek som de behöver. Det är vad jag kan göra. Jag kan inte trolla även fast jag önskar att ja kunde. Är det något som jag verkligen vill så är det just de, att kunna trolla!
Jag ber om ursäkt om någon nu tagit illa vid sig och att det inte är befogat.

Cartoon-DevilHär på jobbet är det full rulle och massor med glada resenärer som verkligen uppskattar servicen som vi har här uppe i Norrland. Jag älskar mitt jobb och de flesta dagar är det bara positivt att jobba här, de flesta berömmer både mig och våran fina busstation och det är då man verkligen ser att man gör ett bra jobb.

/Fru Pallin Sjöberg