Igår öppnade jag ett brev från Lycksele Lasarett, där i låg min inläggningskallelse för bukplastik. Jag blev superlycklig men såg i samma ögonblick att tiden för operation inte riktigt fungerar. När jag hade en lucka på jobbet ringde jag numret men planeraren var på semester. Jag fick tala med en sjuksköterska som lämnade ett meddelande om att jag inte kan komma då. Någon annan får min tid och jag får vänta på en ny.
Jag är glad att jag ser till att någon annan får göra sin efterlängtade operation och att jag får vänta tills det passar bättre.

Jag är tacksam över att jag blev beviljad operationen och inser att jag har gjort det otroligt bra! Jag har även fått svart på vitt att de som ska opereras inte går att träna bort. Jag kan fortsätta med mina övningar, de är inte förgäves men jag vet också att skinnet kommer att opereras bort inom en överskådlig framtid!

/Fru Pallin Sjöberg