Dagen gick fort, många timmar sovandes i soffan. Tillslut bad jag min man ringa sjukan för att få i sjukgymnasten. Tyvärr var han inte där. Jag som hade hoppats på att få prova fram en tempurkudde. Innan middagen hörde jag av mig till min vän S. Jag frågade vad hon trodde att felet var och fick två alternativ. Hugga av huvudet var mitt förslag på hennes alternativ. Jag fick en superakuttid hos henne så jag åt middag med barnen och rusade sedan iväg. Som vanligt är jag inte i något toppskick då jag kommer till henne men när jag åkte därifrån kunde jag vrida på huvudet mycket mer än på många månader. Dock är huvudvärken kvar men jag hoppas att den släpper.

Min kära mor skickade sin tempurkudde med min lillebror till Sorsele. Så fantastiskt snällt av henne att låna ut den till mig. Jag hoppas nu att detta ska bota min huvudvärk. Jag ser fram emot att vakna i morgon och jag ser fram emot att vara smärtfri! Håll tummarna för mig!

  
/Fru Pallin Sjöberg