Ikväll blev jag och mini bjuden på middag hos Malin och Tova. Det var otroligt skönt att komma från jobb och dagis direkt till middagsbordet. Det var verkligen uppskattat! Våra barn åt inte så mycket men vad gör väl de, ingen av dem svälter ihjäl av att äta lite nån gång då och då. Vi hjälptes åt att stöka bort middagen och sedan poppade Malin popcorn till kottarna och vi satte oss framför tvn. Det är så skönt med Malin för vi kan prata om allt och liksom finnas där som bollplank för varandra. Det är inte alla gånger vi tycker lika och tur är väl det. Jag tror att kvällen var uppskattad hos oss alla.

När vi kom hem borstade vi tänderna och Liam kröp i säng medan jag städa i köket och satte igång en tvättmaskin. När allt tråkigt var gjort plockade jag fram skolböckerna och här sitter jag nu.
Jag tyckte att byxorna kändes så trång så jag tog av mig dem och insåg att det var lika trångt ändå, då slog det mig att jag har något i magen som liksom är i vägen när man ska lufta sig framåt, haha! Ibland är man inte riktigt med i nuet, haha!
Nä, nu ska jag plugga lite medan idol visas i bakgrunden.

quotes-about-friends-depressing-quotes-14118531408kng4-400x516

Tack Malin för att du finns och att just du är min vän, min bästa vän!

/Fru Pallin Sjöberg