Ja, idag var det dags för ett besök hos bm igen. Samuel kom lite senare men missade väl egentligen inget förutom blodtrycksmätningen. Jag gruvade mig lite för att stiga upp på vågen men när jag väl stod där såg jag inte siffrorna. Jag tittade på papperet och blev glatt överraskad att siffran inte var högre. Jag har än inte passerat inskrivningsvikten med de andra barnen. Jag fick veta att inom 1 månad får vi kallelsen för kejsarsnittet. Vi fick även se vår efterlängtade pojke på skärmen idag, im so happy!

Dagen har flutit på bra i snöstormen och efter besökt hos bm har jag varit hemma och försökt plugga. Jag fick även en pluggkamrat ett tag idag. Det är ju faktiskt lite trevligare än att sitta helt själv.

Jag hann förbereda middagen idag. Jag gjorde plättsmet i en tillbringare för att slippa söla med nån bunke och en slev eller decilitermått. Nästa gång blir det att göra likadant. Hela familjen uppskattade maten och Kaspers pappa fick sig middag också då han kom i rätt tid. I morgon ska jag förbereda maten på morgonsidan och sedan ska jag plugga.

Samuel åkte iväg strax innan 19 ikväll. Det känns konstigt att han ska jobba natt och sedan sova i Kriberg ett par timmar innan han kommer hem i morgon. Jag hade hemskt gärna spenderat natten med honom, varför skulle jag inte vilja de liksom? Än så länge har jag inte fällt några tårar och de skulle vi nog kunna göra ett kors i taket för, haha! 

När Samuel hade åkt tog jag och gjorde Liam redo för sängen. Kasper var ute och skottade gården så jag ropade in honom när Liam var klar. Jag satte mig ner i stolen i deras sovrum medan de turades om att kramas med mig innan läggdags. Jag och Kasper bokade mamma och son mys imorgon innan han la sig i sängen. Jag läste för dem ca 40 minuter och tillslut sov Kasper. Liam tjurade och la sig i min säng och somnade där strax efter Kasper. Själv sitter jag i soffan och ser på Ullared, wihoo! Man får verkligen dra på smilbanden! Eftersom att jag blev “ensam” så lockar sängen mer än någonsin. 


 /Fru Pallin Sjöberg