Igår hade jag tid hos min frisör. För första gången på flera år tog det mycket kortare tid än planerat. Mitt hår såg så fint ut så vi la på en askig toning och toppade håret ytterst lite. Lisa är verkligen de bästa som har hänt mitt hår! Jag blev som vanligt väldigt nöjd. Idag var det dags för ögonbrynen att få sig en omgång. Eftersom att min mamma är den bästa på att färga mina bryn så är det hon som får göra det. Eftersom att jag är väldigt lat så sminkar jag mig sällan, ännu mer sällan nu när det närmar sig förlossning.  

 Idag tittade jag på gamla och nya bilder på mig själv. Tanken slog mig hur vacker jag är, naturligt vacker! Jag är nästan snyggast då jag har en slarvig hästsvans eller en ruffsig morgonfrisyr. Det var fantastiskt nyttigt för mig att själv upptäcka. Jag blev lycklig i själen och sedan dess har jag gått omkring med ett leende.

Jag har hunnit med att rengöra mina silversmycken ikväll också. Jag googlade lite och fastnade för metoden med aluminiumfolie, bakpulver och kokande vatten. Det fungerade, på riktigt! Nu är mina silversmycken fantastiskt snygga igen. Jag har till och med tagit på mig en ring och ett halsband som bara legat och skräpat i flera år.  

Nu sitter jag i sängen och ser gamla avsnitt av Sofias änglar och surfar runt och söker någon som syr suffletter, handtagsskydd, bumperskydd och barnvagnskrokar till Donkey. Jag har en dröm om vita suffletter i konstskinn, hur snyggt vore inte de?

/Fru Pallin Sjöberg