Idag har jag röjt i förrådet. Många kartonger och sopsäckar står och väntar på att få åka till sopstationen på måndag. Jag blev less på alla kläder som aldrig kommer att användas igen,  de har liksom hängt i flera år utan att någon rört dem. Flera flera kartonger med barnkläder åker också de ingen velat ta emot dem. Mitt upp i mitt röjande hittade jag en sopsäck med pantflaskor. Den åkte in i bilen och sedan röjde jag vidare en stund tills Liam visade sig vara trött. Jag gick och hämtade hans ytterkläder och sedan klädde vi oss och åkte till affären för att panta. Det är så mycket trevligare att panta med barnen än själv. Vi handlade massa mat och sedan åkte vi hem med det.  

  Vi fick en fantastisk middag hos min mormor och morfar. Kyckling med strips och mimosasallad! Vi fick även efterrätt, hemgjord fruktcocktail, glass och knäck. Vi åkte därifrån proppmätta och när vi kom hem blev stt sängen direkt dör Liam. Jag återupptog mitt projekt med städningen. Jag tog itu med receptlådorna, många lösa blad trots en tom pärm. Nu sitter alla papper i pärm och det ser riktigt fint ut i receptlådorna.

Under dagen har jag hunnit montera basen till Viggos bilstol och tvättat upp klädseln till stolen. Nu väntar jag bara att allt ska torka och sedan kan jag lyfta in den i bilen. Det gäller att vara förberedd då jag tycker att snittiden är lite sent lagd. Bebisväskan är också packad och står redo, eller ja, den fylls på varje dag typ, haha!

En kartong med bebiskläder är sorterad och lagd i Viggos garderob. Jag hittade också en kartong med spjälskydd, sängmobil och sådana grejer i förrådet idag. Dock känns det inte bråttom med de då jag planerar att ha Viggo i barnvagnen, eller ja, liggdelen till barnvagnen, första tiden. Både Kasper och Liam har sovit så första tiden pga snittet, det är så mycket lättare att styra en vagn istället för att bära när man är nysnittad faktiskt.

/Fru Pallin Sjöberg