Sportlovsveckan har inte bjudit på något toppenväder. Det har mest varit innelek och en hel del mys med våran nya familjemedlem. Vi har fått hem våran nya torktumlare också så nu har vi hunnit tvätta igen allt som sparades.

Igår blev det fint väder men sv olika anledningar blev inte dagen som planerat. Samuel fick rycka ut och hjälpa Jörgen en sväng och vi andra planerade inför kalaset hos Pierre och Jenny. När Samuel var färdig körde vi bort massa skrot som vi planerar in varje måndag och fredag. Det är konstigt att man kör bort så mycket grejer varje vecka, ett bevis på att man har för mycket grejer.

Min morbror och hans fantastiska flickvän bjöd på en otroligt god födelsedagsmiddag igår. Olika pajer och sallader var det som bjöds på. Vi blev även bjudna på kaffe och efterrätt, mums! Jag hade slängt ihop en falsk Schwartzwaldtårta som vi tog med och bjöd på. Jag hade gjort en liten födelsedagskorg till Pierre där jag stoppat ner en vitvinsflaska, renkorv, torrkött och nån fler korv av nått slag samt bebisblöjor. Om några veckor föds nämligen min lillkusin. Jag är helt övertygad om att Pierre och Jenny kommer att bli de bästa föräldrarna till Lill-knas. Extra roligt att få en kusin för mig som nästan hade gett upp hoppet om kusiner. Tack för en fantastisk kväll allihopa, det måste vi göra om snart igen :)

I morse när jag steg upp med barnen bestämde jag mig för att fara ut i de fantastiska vädret. Jag har varit inne nog länge! Viggo är idag 11 dagar gammal och det firar vi med en skotertur. Tyvärr kunde inte Kasper hänga med då han ville på en klasskompis kalas. Som tur var dök Kaspers pappa upp just då vi kom på st det är kalas. Tur att han kunde ställa upp och följa Kasper för annars hade det blivit ännu en innedag för mig!

Just nu sitter jag i pulkan med två sv barnen, de minsta såklart. Både Liam och Viggo sover, de störs inte alls av skoterljudet, snarare tvärtom. Det känns helt magiskt att få vara ute på skoter igen. Samel kör så lugnt och försiktigt, nästan irriterande långsamt men jag vet att han för det för min skull. Det är kärlek! Jag trodde inte att det skulle bli skoter i år pga av kejsarsnittet, men här sitter jag nu. Jag har verkligen gjort mycket annorlunda den här gången och jag har långt ifrån liks ont. Den här gången har jag bara haft ont i ryggen sedan vi åkte hem. Samuel har varit otrolig även denna gång och jag tror att vi lärde oss mycket om varandra efter förra snittet. Han har liksom tagit min roll i hemmet och skött precis allt och sett till att jag vilat och skött såret. Den här gången har det läkt och blivit otroligt fint direkt. 

   

Påklädning pågår

 
Viggos första skotertur
 

Liam pekar och pratar om vars vi farit

 Viggo fick förresten ett paket i veckan. En jättefint kort och dessa kläder fick han av min farmor. Visst är de magiskt fina?! Jag har verkligen tur som har en farmor som är så duktig på att sticka! 

 

/Fru Pallin Sjöberg