I dag blev det tyvärr inge skoter men vi passade på att leka ute på gården. Barnen åkte i snöhögen, körde miniskoter och busade. Jag skulle ta en promenad med Viggo och när jag hunnit gå ca 100 meter ropade Liam efter mig och ville följa med. Eftersom att jag hade passerat en väg gick jag och mötte honom. Vi hann inte gå så långt innan min mormor ringde och bjöd på fika. Vi gick dit och fikade, surrade och tittade på film. Sedan gick vi hem och barnen körde lite skoter med Samuel. När de hade kommit in allihopa började de att laga mat. De fixade alla stekpannor och kastruller galant mina små karlar. Eftersom att middagen blev så sent idag hann vi inte så mycket mer faktiskt.

I morgon är sista dagen vi har Kasper för den här gången. Det gör ont i hjärtat varje gång han åker till sin pappa. Det går liksom aldrig över! Vi hoppas på toppenväder och roliga aktiviteter i morgon. 

Min stora kille, han har verkligen ett hjärta av guld.
  
Lilla varelse, vem ska du bli när du växer upp?
  
Fantastiska lilla kille, somnar hur som helst och man kan inte annat än le!
  
Kasper ville hjälpa Samuel med maten idag.
  
De är ett bra team mina killar!
  
Jag och Liam tar idolbilder mellan makaronomrörninhen som han hade som uppgift.

 

/Fru Pallin Sjöberg