Det svåraste med att blogga är egentligen rubriken. Jag har liksom så svårt för att komma på en passande rubrik som inte är vilseledande. Idag har jag ingen aning om vad detta blogginlägg kommer att handla om så rubriken får vara “Ingen rubrik” idag.

Tiden går fort och jag vet inte riktigt vad jag gör. Dagarna går sjukt fort och Viggo är redan 4 månader. Jag försöker plugga men samtidigt vill jag spendera tid med barnen så mycket jag bara kan. Dock måste jag ta mig tid till att plugga och det tänker jag göra idag. Barnen ska få leka mycket själva och idag blir en dag då iPad är tillåten. Gissa om barnen är nöjda för de? De har haft iPad förbud rätt länge då jag inte gillar att de sitter och spelar hela dagarna.
Givetvis kommer de att få aktivera sig som vanligt också men idag är en perfekt dag att låta dem göra något annat med.

Vi har verkligen haft tur med kottarna. Viggo är ett barn som mest sover och äter han också. Det är så magiskt att barnen är så snälla. Vi får sova hela nätterna och Viggo vaknar sällan före 10 om man inte blir väckt på morgonen. Det är skönt att stiga upp före barnen och ta en kopp kaffe, se lite tv, ta hand om tvätt och så vidare. Det är min egentid typ.

Kroppen då? Jag har sjukt ont i ryggen och det är nog dags att be om en ny röntgen och få ett nytt utlåtande. Jag har försökt boka tid hos sjukgymnasten men får ingen tid förrän efter semestern. Jag försöker att inte äta medicin så ofta och det tär verkligen på psyket men jag gör mitt bästa.
Eftersom att jag inte mår bra i kroppen så orkar jag inte med att gå ner i vikt, jag håller mig på min nuvarande vikt och när jag får ork så kommer jag att gå neråt.
För tillfället äter jag som tidigare då jag gått på LCHF. Dock har det blivit en del champagne och fika nu när det är sommar och semestertider. När sommaren väl är förbi så kommer det att bli mycket lättare.

Bygget här hemma rullar på. Fönster på ena sidan är bytt och väggen är snart klar. Strömmen till taklamporna ska dras och det är väl där problemet är just nu. Ikväll blir det nog att bygga lite och jag känner att om det ska börja hända något ska nog även jag riva runt där uppe. Inte för att jag kan nått men då kommer arbetet att gå fortare för att de ska slippa ha mig där uppe. Vi har även hunnit byta dörrar på nedervåningen och det blev supersnyggt!

Nä, nu är det hög tid att börja laga lunch till allihopa.

IMG_1368.JPG

/Fru Pallin Sjöberg