Ja, i morse vaknade Liam tidigare än vanligt. Vi låg och myste i sängen innan han steg upp och gick på toaletten. Stora killen, ibland iaf! Sedan gjorde jag frukost till och jag gjorde även kaffe, dock tänkte jag fel för jag gjorde 6 koppar, haha! Jag slängde iväg ett sms till Malin och 1 timme senare var deras familj här och hjälpte till med kaffet. När de gick hem fixade jag lunch till mig och Liam. Korvstoganoff och blomkålsris, mums! 

Vi tog oss en sväng ner på järnhandeln innan Liam tyckte att vi skulle fara till mormor och sova på hennes soffa, haha! Han fick ringa mormor och fråga om vi kunde hälsa på. Vi var välkomna en stund så vi åkte till Stensund. När vi kom fram blev vi bjudna på våfflor och sedan sockerkaka. 

 Liam hade med sig en platta till mormor för han ville visa hamburgarna som han brukar göra. Han fick spela en stund medan våfflorna gjordes.

Jag visade mamma kosmetisk tatuering, 3D brynen som jag funderat på. Hon tycker att jag ska färga men de biter inte riktigt på mig sa ja. Några minuter senare sitter jag med färg på ögonbrynen och Liam tittar förskräckt på. 

   

Det bet visst och det blev bra, frågan är nu bara hur länge de sitter. Min mamma har nog inte insett att snart sitter jag där igen. Kanske ska jag be henne om att färga ögonfransarna också liks när vi är igång?

När vi körde hemåt somnade Liam i bilen. Jag ringde till Kaspers pappa och frågade var dem var så att jag kunde köra dit och pussa på min Kasper och berätta att jag saknar och älskar honom. Det är sånt där som jag tycker är viktigt, ja, även väldigt mysigt! När vi kom hem väckte jag Liam i garaget och sedan satte vi oss i köket och läste om premiepension.  

 När min man kom hem informerade jag honom om just pensionen och han fick läsa faktan som stod på nätet. Han skrev på ett papper och vips så överförde han 2016 års premiepension till mig som ska vara hemma med vårt gemensamma barn. Hur gör ni andra?

/Fru Pallin Sjöberg