Hej!
Mitt namn är Madeleine och jag har utmattningssyndrom. Jag går regelbundet till min samtalskontakt på psyk, 14 mil bort. Där har jag även en läkare som ser över vissa av mina mediciner. Inte nog med det så går jag till vårdcentralen där jag bor och träffar ett par olika läkare, eftersom att vi har turen att ha så många olika stafettläkare.
När jag söker hjälp så vill och hoppas ju jag att någon kommer att hjälpa mig. Tyvärr så är det så att jag får agera koordinator åt landstinget och försäkringskassan. Det är jag som ska ringa alla och berätta vad de har kommit fram till. Det är jag som ska hålla reda på vad som sagt och gjort, vad som ska göras och vad som inte ska göras.

Jag vet inte riktigt hur man ska orka jobba åt alla dessa instanser och samtidigt försöka bli frisk. Min hjärna hinner aldrig varva ner. Jag vaknar om nätterna och funderar om jag verkligen kom ihåg allt, sa jag rätt, vem pratade jag med, vad skulle jag göra sen?

Att vara sjuk är nog jobbigt, att dessutom jobba gratis och sköta andras uppgifter för att man ska kunna bli frisk gör inget lättare. Jag är trött, så trött på att sköta all kommunikation för att alla ska vara nöjda, alla utom jag och mina nära som ser hur jag liksom tappar fotfästet och den lilla energin som finns kvar…