Lucia

Fantastiskt söta tomtenissan ;)
20121213-211257.jpg

Idag var det lucia och jag var tomtenissa på jobbet ;) Alla som kom in på morgonen kommenterade min lilla luva och tyckte att jag var sååå söt så ;) Folk såg mycket gladare ut än i vanliga fall och de var ju roligt :) Även fast jag var dödligt trött kunde jag hålla skenet uppe och vara en snäll tomtenissa hela dagen. Älsklingen bjöd på kyckling till lunch idag, åååååh så gott det var. Vi delade på en kyckling och keso till det, MUMS säger vi om det. När det var dax för hjärtat att fara fick jag den vanliga klumpen i magen, IM ALONE liksom. Löjligt? Ja, ni tycker det men det känns i hela kroppen när han åker iväg på jobbet. Det är 10 mil dit och 10 mil hem, mycket kan hända efter vägen! Jag väntade in Johanna som skulle jobba för mig medan jag var på luciafirande på dagis.

Sockersöta tomtenissen :)
20121213-211306.jpg
Lillgrabben sken upp som en sol när jag steg in genom dörren och de värmde mitt hjärta! Han tittade en stund till men ingen pappa dök upp medan han stod och tittade. Stefan kom just innan de skulle börja så Kasper hann se honom och blev jätteglad. De gick iväg och kom sedan tillbaka sjungandes, jätteduktiga små barn..! Jag tog säkert 60-70 kort med systemkameran men dessa bilder läger jag upp en annan dag.. Efter luciatåget var det dax för mysfika och det stannade jag på, den tiden kunde jag ge min son. Vi fikade och myste och sedan fick han gå och tvätta sig och leka en stund innan jag fick kidnappa honom och fara till min mormor och visa upp honom. Just när jag var vid coop kom en påminnelse, BANKEN, möte, faaan! Ner och visade upp min nisse och sedan fick Stefan hämta honom och jag rusade mot banken. Efter banken besökte jag min morfar och gissa vem som var där? Jo, min lilla tomtenisse ;)

Min fina tomtenisse :)
20121213-211314.jpg
Hann även mysa med honom efter sista jobbtimmen ikväll och jag somnade även i fåtöljen där hos mormor. Kasper pussade å kramade mig lite då och då. När det var dax för honom hoppade han upp i mitt knä och skulle säga hejdå och passade på att säga: Jag vill vara hos dig mamma!
Det är det finaste och jobbigaste att höra när det är Stefans veckor. Jag förklarade att om han frågade pappa nån dag om han fick sova hos mamma och pappa sa ja på den frågan så var han välkommen. MITT älskade lilla barn!
Nä, nu blire sängen!

Puss å hej, jag älskar dig!