Oj, vars ska ja börja?
Just ja, ÄLSKLING, vi kommer att bli kallade till Lse i slutet av mars. De blev alltså inte Umeå utan de blev Lse! ;) Oj va jag längtar nu!!
För övrigt så vill jag veta när jag får sluta jobba och vem som ska ta över efter mig, hoppas att jag får veta det snart. Känns ju inte helt ok att jobba fram till dagen innan förlossning typ!

När ja hade “rast” så åkte jag på dagis och provade overallen på Kasper innan vi åkte därifrån. Vi drog en ragg och åkte till Ninni och åt middag. Han blev kvar där när jag åkte iväg på jobbet. Hade ett samtal med Raimo direkt jag kom på jobbet ikväll, hoppas att de händer nått snart!

Ikväll har jag varit och kollat när min lilla älskling har kört sin skoter. I början var han rädd och ville att jag skulle säga till Stefan att han skulle sitta med. Sen så gjorde Stefan så att skotern inte gick så fort och Kasper tordes köra själv. Efter en liten stund stannade han och sa att han ville köra när det är ljust, jag förstår honom! Det är inte så lätt att se när de e mörkt ute! Han körde tillbaka skotern till bilen och jag och Stefan lyfte in den i bilen. Sen pussade ja mitt lilla hjärta och drog hela ramsan innan ja hoppade in i passaten och körde hem. Jag är så stolt över min lilla kille!

När jag hade kommit hem så tog jag in brudarna och sedan gick jag in och började plocka undan i köket. När maskinen var tömd så fyllde jag den och började med maten. Det blev lite pasta med skinkostsås, pasta wok och en coleslow.. HJÄRTAT, glöm inte att det är majonäs i coleslowen!
Nu har jag städat undan, startat en diskmaskin och ligger nu i soffan med värk i hela kroppen.. Hoppas att det gått över tills hjärtat är hemma!

Puss å hej, jag älskar dig!

20130122-214459.jpg